Bogen om BPM og procesledelse

“En virksomhed er lige så effektiv som sine processer”

Ledelse af processer - BPM

Ledelse af processer findes nu i 2. udgave, som er større og opdateret i forhold til 1. udgave.

Lean, procesoptimering, produktivitet, kundeorientering, kvalitetsledelse, interessenter, matrixorganisering, målstyring og KPI’er … Der er mange metoder og tilgange til at arbejde med en virksomheds processer.

Denne bog giver dig et overblik og introducerer en holistisk tilgang til arbejdet med virksomhedens processer. Det kaldes også for procesledelse eller Business Process Management (BPM). Der stilles  skarpt på kunderne samtidig med, at der er fokus på produktivitet. Virksomhedens processer ledes, så der skabes mest mulig værdi for kunder og de øvrige interessenter – og samtidig er der fokus på at øge effektiviteten ved at fjerne alt det, som ikke skaber værdi.

Ledelse af processer giver et samlet overblik over de vigtigste metoder og tankegange på procesområdet. Vi præsenterer i bogen en model for, hvordan der kan arbejdes struktureret og praktisk med procesledelse. Desuden giver bogen konkrete bud på, hvordan procesledelse kan systematiseres og implementeres i virksomheden. Endelig indeholder bogen en lang række praktiske metoder, du kan bruge i det daglige procesarbejde.

Bogen kan bestilles her >>.

Du kan få smagsprøver fra bogens første kapitler her >>.