Persondatapolitik

Denne politik er gældende for Friis Management Aps, CVR-nummer 26780489.

Denne persondatapolitik er opstillet for at imødekomme behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle persondata, som vi modtager.

 

Hvilke persondata indsamler og behandler vi?

Friis Management har brug for en række personoplysninger for at kunne samarbejde med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående persondata kan blive indsamlet og behandlet, når du vælger at modtage nyhedsbreve og artikler fra os – eller når du køber konsulentydelser:

E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet) samt de eventuelle øvrige data, der måtte være nødvendige for at gennemføre en leverance.

 

Hvornår indsamler og anvender Friis Management data om dig?

Friis Management  indsamler oplysninger om dig …

  • Når Friis Management gennemfører en konsulentopgave, også i dialogen inden og efter en opgave gennemføres
  • Når du tilmelder dig online markedsføringsmaterialer (herunder nyhedsbreve og artikler)
  • Når du sender en ansøgning om job hos Friis Management
  • Når du afgiver personoplysninger på anden vis til Friis Management

Friis Management  indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Friis Management  indsamler eller køber ikke persondata fra tredje part.

 

Hvordan beskytter vi dine data?

Vores hjemmesider scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af få medarbejdere.

 

Hvem videregiver vi persondata til?

Persondata afgivet til Friis Management videregives kun til:

  • Interne medarbejdere
  • Databehandlere med henblik på markedsføring (web, sociale netværk, nyhedsbreve og artikeludsendelse)

Vi samarbejder med databehandlere, hvor dine persondata håndteres og opbevares forsvarligt, og således at ingen uvedkommende tredje part har adgang til dine persondata. Alle vore databehandlere opfylder EU’s GDPR af 25. maj 2018.

Mere information om persondatapolitikken hos vore databehandlere fås via disse link:

Friis Management  anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Hvis du ikke ønsker dette, kan du forhindre Google Analytics i at få adgang til dine data, når du benytter vore hjemmesider. Du kan se her, hvordan du gør: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve og artikler, kan du følge instruktionerne i bunden af nyhedsbrevet. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan du altid afmelde dig ved at kontakte os direkte.

 

Hvor længe opbevares dine persondata?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod fem år.

Ved jobansøgninger sendt til Friis Management (inkl. CV, foto og andre oplysninger) opbevares persondata kun frem til, at processen er afsluttet. Uanset hvad, så slettes data senest efter seks måneder.

 

Hvad sker ved en eventuel datalækage?

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Friis Management  eller hos eksterne databehandlere iværksættes handlinger, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Friis Management  eller dennes eksterne databehandlere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom inden for 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Friis Management , bedes du til enhver tid tage kontakt til os.

 

Hvordan får du adgang til dine data?

Du kan altid selv ændre i dine oplysninger, der anvendes til at udsende nyhedsbreve og artikler. Det gør du nederst i mailen med nyhedsbreve og artikler.

Du kan altid få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på info@friismanagement.com. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du også kontakte os på info@friismanagement.com.

Ved afmelding af nyhedsbreve og artikler fra Friis Management slettes alle tilsagn, du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os.

Dataansvarlig hos Friis Management er: