Lean optimering med Lean konsulent

Vore Lean konsulenter har gennem 15 år assisteret en lang række virksomheder med Lean optimering og anvendelsen af Lean metoder og Lean tankegang i virksomheden. Som Lean konsulent på Lean opgaven har vi rådgivet, faciliteret og trænet ledere og medarbejdere gennem hele Lean forløbet.

Lean processer giver kort gennemløbstid og lille spild i værdikæden. Ved at opbygge en Lean tankegang og anvende enkle Lean metoder, kan der gennemføres en Lean optimering af virksomhedens processer.

Et arbejde med Lean giver mere værdi for kunderne, samtidig med at der opnås mere effektive processer for virksomheden selv. Resurseforbruget kan nemlig reduceres i takt med, at spild og omkostninger skæres bort i Lean indsatsen.

 

Lean konsulent
En af opgaverne i Lean arbejdet er at finde og fjerne spild. Spild er alt det, som ikke har værdi for kunden, og som kunden derfor heller ikke vil betale for. Spildet kan reduceres, og derved kan virksomheden frigøre en række unødvendige resurser, som kan bruges til andre formål. Der er 8 grundlæggende typer af spild i virksomhedens processer.

 

Nøglen til Lean ligger hos medarbejderne, som jo er dem, der kender processerne allerbedst. Derfor er det også dem, udstyret med de rette Lean metoder, der kan forbedre processerne og fjerne spildet.

Arbejdet med Lean og procesoptimering giver følgende Lean resultater:

  • Flere tilfredse kunder
  • Øget værdi til kunderne gennem bedre kvalitet og opfyldte krav
  • Kort gennemløbstid i processerne, da den enkelte ydelse, produkt eller sag løber hurtigt igennem processen
  • Korte procestider, fordi standardiserede arbejdsrutiner og kompetente medarbejdere holder procestiden nede
  • Færre flaskehalse, da rækkefølgen af procestrinene er mere lean og fleksible

Ring til os på tlf. 70 22 52 52 for en uforpligtende diskussion af jeres behov og situation. Vi kan tilbyde rådgivning, træning og facilitering – og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. I kan også kontakte os via mail: info@friismanagement.com.