Opbyg BPM med BPM konsulent

Vores BPM konsulenter har gennem 10 år assisteret en lang række virksomheder med BPM optimering herunder at indføre BPM metoder og tankegang i virksomheden. Som BPM konsulent på opgaven har vi rådgivet, faciliteret og trænet ledere og medarbejdere gennem hele BPM forløbet.

BPM – Business Process Management – er den holistiske ledelsesdisciplin, der får end-to-end processerne til at hænge sammen på tværs af virksomhedens funktioner. Procesejerskabet er entydigt fastlagt, og de vigtigste processer er kortlagt og fastholdt i et ledelsessystem. Til kortlægningen anvendes ofte en flowchart metode, som hedder BPMN – Business Process Modelling Notation. Ledelsessystemet kaldes i denne sammenhæng ofte for BPMS – Business Process Management System.

 

BPM konsulent

BPM – Business Process Management – er den holistiske ledelsesdisciplin, der får end-to-end processerne til at hænge sammen på tværs af virksomhedens funktioner. Procesejerskabet er entydigt fastlagt, og de vigtigste processer er kortlagt og fastholdt i et ledelsessystem.

 

BPM er ledelsesmetoden, der binder Lean og procesoptimering sammen med et stærkt kundefokus i virksomheden.

Arbejdet med BPM giver følgende resultater:

  • Flere tilfredse kunder
  • Øget værdi til kunderne gennem bedre kvalitet og opfyldte krav
  • Kort gennemløbstid i processerne, da den enkelte ydelse, produkt eller sag løber hurtigt igennem processen
  • Mindre resurseforbrug til at drive processerne
  • Øget procestankegang og mindre silotankegang i virksomheden

Hvis du vil vide mere om, hvordan vore BPM konsulenter kan assistere jer gennem et BPM projekt, så kontakt Claus Toft Friis på mob: 61 37 97 44 eller e-mail: ctf@friismanagement.com.